Het nieuwe jaar, 2016, is begonnen, in de competitie zijn we alweer over de helft heen.

Wat nog te vermelden valt over de eerste helft. Ons 1e draait goed mee aan de top in de klasse 1A. Ons 2e schiet in dezelfde klasse en draait ook mooi mee aan de onderzijde van deze klasse. Ons 3e staat ook bovenaan in de klasse 2B (als we de lijst omdraaien ;-). Gemiddeld zijn de persoonlijke prestaties iets minder dan vorig op een enkeling na. Onze nieuwe schutters doen het naar verhouding heel goed. Nathalie (12 jaar) heeft een gemiddelde van 181 en Diégo heeft een gemiddelde van 192. Best knappe prestaties voor het eerste jaar schieten.

De clubkampioenschappen van 2015 zijn 27 december j.l. geschoten. Slechts 3 afmeldingen, werk, ziek en familieaangelegenheden. De overige schutters waren er en hebben in 3 klassen het kampioenschap geschoten. Het kampioenschap gaat over 30 schoten. Voor een enkeling was dit toch zwaar, 30 schoten achter elkaar, volgend jaar meer oefenen op deze discipline. Zie hieronder de resultaten van het kampioenschap.

A-klasse B-klasse C-klasse
Jan Hellenbrand 352 Daphne Oberije 350 Willy Schmit 341
Leroy Hellenbrand 351 Bert Damm 344 Petra Hellenbrand-Haest 335
Harm Henselmans 351 Antoine Oberije 342 Lucia Nani 333
Caspar de Ruijter 351 Jan Slot 337 Nathalie Oberije 315
John Bakker 347     Jos Kisters 312

kampioenen 2015

Hierboven de gelukkige kampioenen van SV de Prins. Met name Jan (links op de foto) heeft zwaar moeten vechten voor deze titel. Het was een spannende finale die pas met het laatste schot werd beslecht.

Namens leden en bestuur van SV de Prins nog een gelukkig en gezond 2016 gewenst.

NK-pluim, of zo als het vroeger hete, ’t bondsfeest, is voor onze delegatie bijzonder goed verlopen. Nee niet iedereen is in de prijzen gevallen, maar dan toch een geslaagd toernooi.

Bryan Hellenbrand is in de C-klasse bij de 9 en 30 schoten 3e geworden. Jan Slot in diezelfde klasse op de 9 schoten 1e!

Leroy Hellenbrand in de B-klasse over 9 schoten 1e, over 18 schoten 5e (net geen prijs) en over 30 schoten 1e! Met deze prestatie was hij wel even algeheel kampioen in de B-Klasse.

Kelvin Ruijters had ook geschoten in de C-klasse en het leek erop dat hij buiten de prijzen was gevallen, maar niets was minder waar. Hij was namelijk 3e geworden bij de jeugd.

Ludiek einde, tot onze grote verbazing kreeg ons team de 1e prijs in de C-klasse uitgereikt. Maar dat klopte volgens ons toch niet. We hadden slechts 812 ringen en het team met de hoogste score (volgens het scorebord) had 822. Foutje, bedankt? De prijs hebben we natuurlijk geretourneerd, in de hoop dat deze wel aan de rechtmatige winnaar wordt uitgereikt.